Beoordeling door klanten: 8.4​/10 ­ 55 beoordelingen

Tijd van (veer)kracht!

Het is een bijzondere tijd, die de gemoederen bezighoudt en voor velen onzekerheid, machteloosheid en zorgen met zich meebrengt. Een tijd die het nodige van ons vraagt. Er komt veel op ons af waar we geen invloed op hebben. Het lijkt alsof we de regie even kwijt zijn.

Het draait om overleven en geleefd worden als je bijvoorbeeld in een functie werkt waar nu op volle toeren gewerkt wordt. Het draait voor jou wellicht (ook) om het managen van social distancing, je thuissituatie en je zorgtaken. Daarnaast kan het zijn dat je als ondernemer in één klap heel je omzet ziet inzakken en nu alles op alles moet zetten om deze periode (financieel) te overleven. Of je baan staat op het spel.

We zien uiteenlopende reacties om ons heen en bij onszelf. Bijvoorbeeld reacties van spanning, stress en frustratie. En acties en signalen waarbij onze creativiteit, verbinding, focus en (veer)kracht sterk naar voren komt.

Juist in deze tijd is een goede mentale gezondheid en een stevig fundament voor je persoonlijk en zakelijk leiderschap cruciaal. Een tijd waarin we geconfronteerd worden met serieuze bedreigingen en belemmeringen enerzijds èn kansen en mogelijkheden anderzijds.

Waar maak jij vooral verbinding mee?

Wij kiezen ervoor om tijd en ruimte te nemen voor reflectie, stil te staan bij de betekenis van wat er om ons heen gebeurt. En te onderzoeken wat dat met ons doet en bij ons wakker maakt. We blijven daarbij ook in actie en beweging. Met onze onderliggende verlangens als kompas, bijvoorbeeld het verlangen om maximaal onszelf te zijn, om te blijven ontwikkelen en te verbinden.

Onze focus nu ligt vooral op overeind blijven en goed voor jezelf zorgen. Vitaal leiderschap begint namelijk bij jezelf. Daarnaast geven we je een doorkijk op de langere termijn, zodat je jouw fundament voor Vitaal leiderschap kunt versterken, verder kunt uitbouwen en verdiepen.

We wensen je veel (veer)kracht!

Webdesign door LiNC