Beoordeling door klanten: 8.4​/10 ­ 55 beoordelingen

Sparringpartner

Pensioenfonds Metaal & Techniek
Al jarenlang is Human Impuls HR partner in business voor het bestuursbureau van het Pensioenfonds Metaal & Techniek (PMT). Het bestuursbureau bestaat uit professionals met kennis van vermogensbeheer, pensioenbeleid, actuarieel rekenen, financiën en communicatie. De leiding van het bestuursbureau ligt bij de directeur van het pensioenfonds, met wie we regelmatig sparren. In de afgelopen jaren hebben we de organisatie steeds beter leren kennen. We weten wat er in de sector speelt en waarop de organisatie wordt uitgedaagd.

Vraag
De onderwerpen die naar aanleiding van de gesprekken naar voren komen zijn divers. We helpen met vraagstukken rondom personele ontwikkelingen, het in beeld brengen van kwaliteiten van professionals, coaching en het aantrekken van nieuwe professionals. Maar we geven ook een antwoord op de uitdaging voor vernieuwing, verjonging, ontwikkeling en continuïteit van het bestuur van PMT.

Oplossing
In de gesprekken stellen wij vragen, vormen ons een beeld van de situatie en de vraagstukken en geven terug wat wij zien. We ervaren, denken mee, geven advies en doen desgewenst concrete voorstellen voor een aanpak. Bijdragen van ons zijn:
verzorging van een ontwikkelassessment voor diverse professionals en managers; coaching van medewerkers op persoonlijke effectiviteit, veerkracht en loopbaan; verzorging van werving & selectie trajecten; werving en begeleiding van trainees bij hun stage als potentiële bestuurder en input voor een geschiktheids-, instroom- en opvolgingsplan voor bestuurders.

Citaat Guus Wouters, directeur Bestuursbureau PMT: “Onze keuze voor Human Impuls past bij onze kijk op hoe organisaties en mensen zich kunnen en moeten ontwikkelen om aan te blijven sluiten op onze ambities en uitdagingen”.

sparringspartner
Webdesign door LiNC