Beoordeling door klanten: 8.4​/10 ­ 55 beoordelingen

Coaching & Training

Wat heb je nodig om je doelen te realiseren? Wij geloven dat dat een heldere koers is, focus en eigenaarschap. Maar ook veerkracht, slagvaardigheid en klare taal. Want alleen dan kun je in actie en beweging komen in de richting die jij wilt. Wil je succesvoller en effectiever je werk doen? Dan gaan we graag met jou aan de slag.

Werkwijze

Wij coachen en trainen directie, managementteams, managers en medewerkers. Individueel en in teamverband. Altijd gericht op jouw specifieke vraagstelling. We brengen samen met je in kaart wat je wilt en wat in essentie nodig is om te bereiken wat je wilt. Op basis daarvan maken we een voorstel.

Wij dagen je uit om in de spiegel te kijken, bieden inzicht en bewustzijn en brengen je in beweging. Wij geven een heldere terugkoppeling, adviseren en reiken praktische handvatten aan. Altijd gerelateerd aan de context en de gestelde doelen. We bieden maatwerkprogramma’s en trajecten voor managers, teams en medewerkers. Naast maatwerk training en coaching, geven we de volgende open trainingen:

  • Training Kleur Bekennen
  • Training Mentale Veerkracht / One Minute Coaching*
  • Training Effectieve Communicatie / Klare Taal
  • Training Open Mind

*In samenwerking met One Minute Coaching

Als aanvulling op persoonlijke gesprekken en training is er ook de mogelijkheid voor e-learning en online coaching en training. Mogelijke thema’s op persoonlijk-, team- en organisatieniveau zijn: leiderschap, kwaliteiten & talenten, drijfveren en waarden, prettiger en effectiever communiceren & samenwerken, persoonlijke effectiviteit, mogelijkheden en belemmeringen in functioneren en bij ontwikkelen, versterken van (zelf)vertrouwen, mentale veerkracht, omgaan met veranderingen, vitaliteit.

Mentale stemmingen in beeld

coaching_training

Informatie / Aanmelden

Wil je weten wat we specifiek voor jou kunnen betekenen? Laat het ons weten, dan nemen we graag contact op.

Van afhankelijkheid naar eigen regie

Thijs (41) is ingenieur bij een groot installatiebedrijf. Hij kent zijn kwaliteiten en functioneert naar volle tevredenheid. Zijn loopbaan is tot op heden voorspoedig verlopen. Hij is de afgelopen maanden echter futloos, heeft weinig energie en veerkracht. Thijs twijfelt over hoe hij nu verder wil. Hoe hij zijn loopbaan wil voortzetten. Hij wil graag meer plezier ervaren in zijn werk, meer energie krijgen uit wat hij doet en een betere balans tussen werk en privé creëren. Tijdens de kennismaking wordt duidelijk dat Thijs zich meer bewust wil worden van wat hij echt belangrijk vindt. Dat hij wil gaan ontdekken hoe hij met een positieve mindset, vertrouwen en daadkracht zijn loopbaan verder kan vormgeven.

We gaan in een zestal coachingsessies met elkaar aan de slag. Tijdens de coaching wordt Thijs  zich meer bewust van wat hij wil realiseren en wat hem drijft. We onderzoeken samen wat hem daarbij helpt en belemmert. Hij krijgt meer zicht op zijn kwaliteiten, waarden en normen, gedachten en overtuigingen. Hij krijgt handvatten aangereikt om met veerkracht positiever en slagvaardiger zijn doelen te realiseren. Dat doen we bijvoorbeeld door middel van One Minute Coaching, waarmee je de mentale stemmingen van jezelf en de ander kunt (h)erkennen en beïnvloeden. Daarnaast leren we hem om helpende en belemmerende gedachten / overtuigingen op te merken, te (h)erkennen en positief om te buigen. Het nemen van regie en eigenaarschap in plaats van afhankelijkheid en slachtofferschap is een belangrijk thema. En het effectief en helder communiceren in klare taal. Dit helpt Thijs om met meer vertrouwen zijn vervolgstappen te zetten. Hij heeft meer energie, is positiever, effectiever en gaat het gesprek met zijn manager aan om te onderzoeken hoe hij zich binnen het bedrijf verder kan ontwikkelen in de door hem gewenste richting.

 

Bekijk ook SparringspartnerProgramma Management of één van onze voorbeeldcases bij klanten.

slider-bg
quote left

Spontaniteit & bevlogenheid werken aanstekelijk om jezelf te verbeteren.

quote right
quote left

Ik gun iedereen kleur te bekennen in 6 intensieve leerzame trainingssessies. Ik ben mij nu bewust van mijn mentale stemmingen, kan ermee spelen en kies nu veel bewuster waar ik invloed op kan en wil hebben.

quote right
quote left

Trainen bij Human Impuls betekent op een praktische, verdiepende wijze aan de slag gaan met jezelf

quote right
quote left

Ik ervaar weer richting en balans.

quote right
quote left

Ik ervaar nu mijn toegevoegde waarde, bovenal waardeer ik nu meer mijzelf.

quote right
quote left

De gesprekken gaven mij het vertrouwen om in beweging te komen, regie te nemen. Stap voor stap.

quote right
quote left

Een probleem waar ik zelf niet aan leek uit te komen is binnen twee coachingsgesprekken helemaal verholpen.

quote right
quote left

Goede en deskundige begeleiding. Eerlijke terugkoppeling en goede adviezen.

quote right
quote left

Monique en Anika bieden in hun “Kleur Bekennen” training een unieke en praktische mix van theorie en praktijk aan. De theorie wordt kort behandeld en vervolgens wordt er flink geoefend. Die combinatie was voor mij ideaal.

quote right
quote left

Fantastische, open vrouwen. Weten een veilige sfeer te creëren om jezelf te ontdekken. Ze zijn ook nog altijd zelf in ontwikkeling en hun ervaringen en lessen delen ze graag. Ze kunnen begripvol en zacht zijn, maar ook respectvol confronterend. Ze hebben uiteraard programma’s uitgewerkt, maar zijn altijd bezig met het toespitsen op de persoon. Het draait om de persoon en niet om het volgen van regeltjes of plannen.

quote right
quote left

Doorbraak in een verbeterde samenwerking in het team en inzicht in eigen rol/bijdrage binnen het team.

quote right
quote left

Human Impuls creëert een mooie setting om naar jezelf te kijken. Authentiek, liefdevol en inspirerend.

quote right
quote left

Dit was mijn eerste ervaring met Human Impuls. Ik kijk hier met een uitstekend gevoel op terug. Mocht ik meer ondersteuning willen voor mezelf of mijn team, dan wil ik graag met hen verder.

quote right
quote left

Human Impuls denkt pro-actief mee en ik heb hen ervaren als praktisch, doelgericht en persoonlijk.

quote right
quote left

Vooral de persoonlijke en positieve benadering is onderscheidend.

 

quote right
quote left

Geen standaard advies, maar maatwerk. Ik heb als klant met name de betrokkenheid gewaardeerd.

quote right
quote left

We hebben concrete handvatten aangereikt gekregen, waardoor we als team weer verder kunnen.

 

quote right
quote left

Professionele samenwerking en tevreden feedback van de klant waar ik Human Impuls heb ingezet.

 

quote right
quote left

Human Impuls dringt snel door tot de kern, de essentie.

quote right
quote left

De contacten verliepen plezierig.

 

quote right
quote left

Ik geloof nu in mijn eigen (veer)kracht.

 

quote right
quote left

Zeer gemotiveerd en betrokken, zij verstaan hun vak, professionele attitude.

 

quote right
quote left

De coaching heeft me meer opgeleverd, dan ik ooit had kunnen denken.

quote right
quote left

Voor ons team een mooie open en ondersteunde confrontatie, waarbij inzichten in de verschillende personages zijn verkregen en de eerste stappen naar een nieuwe en heldere samenwerking zijn gemaakt.

quote right
Webdesign door LiNC