Beoordeling door klanten: 8.4​/10 ­ 55 beoordelingen

Coaching & Training

Juist in deze tijd waarin organisaties volop in verandering zijn, de wereld snel verandert en je geconfronteerd wordt met hoge verwachtingen en spanningen, word je uitgedaagd als professional, manager, als organisatie.

Hoe ga jij om met veranderingen en met de emoties die veranderingen met zich mee kunnen brengen, zoals spanningen, frustraties of afhaken? Wat is voor jou belangrijk in je werk en leven? Wat wil je? Wat helpt en belemmert je om dat te realiseren? Hoe (her)pak je de regie op jouw eigen werk en leven? Hoe kom en blijf je effectief in actie en beweging, gericht op het realiseren van jouw doelen? Hoe versterk je je invloed?

Wij geloven dat je het meest succesvol bent als je een heldere focus hebt en die consequent uitdraagt in heldere taal. Als je betrokken bent, slagvaardig en in beweging. Omdat we hierin geloven, leven wij er ook naar. Met zoveel resultaat en plezier dat wij managers en professionals uitnodigen dat ook te doen.

Met onze programma’s haal je het maximale uit jezelf, je team en je organisatie. We bieden korte, intensieve coaching en training èn (middel)lange trajecten waarbij we meer de diepte ingaan. In alle gevallen draagt het bij aan de ontwikkeling van jezelf, je team of je bedrijf en kun je de resultaten direct in de praktijk brengen.

Werkwijze

Wij coachen en trainen directie, managementteams, managers en professionals. Individueel en in teamverband.

Onze begeleiding, coaching en training draagt bij aan meer inzicht en bewustwording, aan actie en beweging, aan een betere en positievere communicatie en samenwerking, aan wat nodig is om de doelen te bereiken. Wij dagen je uit om in de spiegel te kijken. We laten ervaren hoe je je kwaliteiten maximaal kunt inzetten, met focus, energie en resultaat. We versterken jouw impact, vaardigheden en veerkracht, gericht op wat jij wilt realiseren. Zodat je het maximale uit jezelf en je team haalt en met plezier en vitaal in je werk en leven kunt staan.

Onze programma’s zijn maatwerk en zijn altijd gericht op een specifieke vraagstelling. We brengen samen in kaart wat de doelen zijn en wat in essentie nodig is om die doelen te bereiken. Op basis daarvan maken we een voorstel.

Persoonlijk programma “Haal het maximale uit jezelf’

Met jou stellen we een persoonlijk programma samen gericht op jouw specifieke vraagstelling en wensen. We kijken daarbij altijd wat in essentie nodig is om jouw doelen te bereiken. Daarbij maken wij gebruik van onze uitgebreide ervaring en expertise.

De onderdelen waaruit we een persoonlijk programma opbouwen, zijn bijvoorbeeld:

 • Kennismaken, de vraag verhelderen, doelen en aanpak bepalen
 • 3 tot 6 coaching sessies
 • 1 of meerdere trainingen uit ons aanbod:
 • Regie op eigen ontwikkeling
 • One Minute Coaching
 • Maximaal vitaal leiderschap
 • Werkstress voor jou geen punt
 • Storytelling
 • 6 daagse verdiepende training Haal ’t maximale uit jezelf en je team
 • Inzet online tools als de Online Talent Manager, e-learning module One Minute Coaching, ontwikkel- en feedbackplatform YibYib.

Vanaf € 1.795,- kunnen wij al een persoonlijk programma verzorgen met 4 coachingsessies en 2 dagdelen training of 3 coachingsessies en 3 dagdelen training, inclusief inzet online tools, excl. BTW.

Kijk hier voor de trainingen die in 2018 – 2019 op de agenda staan.

Voor organisaties verzorgen we deze trainingen ook in-company en maken deze graag op maat.

coaching_training

Informatie / Aanmelden

Wil je weten wat we specifiek voor jou kunnen betekenen? Laat het ons weten, dan nemen we graag contact op.

  Van afhankelijkheid naar eigen regie

  Thijs (41) is ingenieur bij een groot installatiebedrijf. Hij kent zijn kwaliteiten en functioneert naar volle tevredenheid. Zijn loopbaan is tot op heden voorspoedig verlopen. Hij is de afgelopen maanden echter futloos, heeft weinig energie en veerkracht. Thijs twijfelt over hoe hij nu verder wil. Hoe hij zijn loopbaan wil voortzetten. Hij wil graag meer plezier ervaren in zijn werk, meer energie krijgen uit wat hij doet en een betere balans tussen werk en privé creëren. Tijdens de kennismaking wordt duidelijk dat Thijs zich meer bewust wil worden van wat hij echt belangrijk vindt. Dat hij wil gaan ontdekken hoe hij met een positieve mindset, vertrouwen en daadkracht zijn loopbaan verder kan vormgeven.

  We gaan in een zestal coachingsessies met elkaar aan de slag. Tijdens de coaching wordt Thijs  zich meer bewust van wat hij wil realiseren en wat hem drijft. We onderzoeken samen wat hem daarbij helpt en belemmert. Hij krijgt meer zicht op zijn kwaliteiten, waarden en normen, gedachten en overtuigingen. Hij krijgt handvatten aangereikt om met veerkracht positiever en slagvaardiger zijn doelen te realiseren. Dat doen we bijvoorbeeld door middel van One Minute Coaching, waarmee je de mentale stemmingen van jezelf en de ander kunt (h)erkennen en beïnvloeden. Daarnaast leren we hem om helpende en belemmerende gedachten / overtuigingen op te merken, te (h)erkennen en positief om te buigen. Het nemen van regie en eigenaarschap in plaats van afhankelijkheid en slachtofferschap is een belangrijk thema. En het effectief en helder communiceren in klare taal. Dit helpt Thijs om met meer vertrouwen zijn vervolgstappen te zetten. Hij heeft meer energie, is positiever, effectiever en gaat het gesprek met zijn manager aan om te onderzoeken hoe hij zich binnen het bedrijf verder kan ontwikkelen in de door hem gewenste richting.

   

  Bekijk ook SparringspartnerProgramma Management of één van onze voorbeeldcases bij klanten.

  slider-bg
  quote left

  Spontaniteit & bevlogenheid werken aanstekelijk om jezelf te verbeteren.

  quote right
  quote left

  Ik gun iedereen kleur te bekennen in 6 intensieve leerzame trainingssessies. Ik ben mij nu bewust van mijn mentale stemmingen, kan ermee spelen en kies nu veel bewuster waar ik invloed op kan en wil hebben.

  quote right
  quote left

  Trainen bij Human Impuls betekent op een praktische, verdiepende wijze aan de slag gaan met jezelf

  quote right
  quote left

  Ik ervaar weer richting en balans.

  quote right
  quote left

  Ik ervaar nu mijn toegevoegde waarde, bovenal waardeer ik nu meer mijzelf.

  quote right
  quote left

  De gesprekken gaven mij het vertrouwen om in beweging te komen, regie te nemen. Stap voor stap.

  quote right
  quote left

  Een probleem waar ik zelf niet aan leek uit te komen is binnen twee coachingsgesprekken helemaal verholpen.

  quote right
  quote left

  Goede en deskundige begeleiding. Eerlijke terugkoppeling en goede adviezen.

  quote right
  quote left

  Monique en Anika bieden in hun “Kleur Bekennen” training een unieke en praktische mix van theorie en praktijk aan. De theorie wordt kort behandeld en vervolgens wordt er flink geoefend. Die combinatie was voor mij ideaal.

  quote right
  quote left

  Fantastische, open vrouwen. Weten een veilige sfeer te creëren om jezelf te ontdekken. Ze zijn ook nog altijd zelf in ontwikkeling en hun ervaringen en lessen delen ze graag. Ze kunnen begripvol en zacht zijn, maar ook respectvol confronterend. Ze hebben uiteraard programma’s uitgewerkt, maar zijn altijd bezig met het toespitsen op de persoon. Het draait om de persoon en niet om het volgen van regeltjes of plannen.

  quote right
  quote left

  Doorbraak in een verbeterde samenwerking in het team en inzicht in eigen rol/bijdrage binnen het team.

  quote right
  quote left

  Human Impuls creëert een mooie setting om naar jezelf te kijken. Authentiek, liefdevol en inspirerend.

  quote right
  quote left

  Dit was mijn eerste ervaring met Human Impuls. Ik kijk hier met een uitstekend gevoel op terug. Mocht ik meer ondersteuning willen voor mezelf of mijn team, dan wil ik graag met hen verder.

  quote right
  quote left

  Human Impuls denkt pro-actief mee en ik heb hen ervaren als praktisch, doelgericht en persoonlijk.

  quote right
  quote left

  Vooral de persoonlijke en positieve benadering is onderscheidend.

   

  quote right
  quote left

  Geen standaard advies, maar maatwerk. Ik heb als klant met name de betrokkenheid gewaardeerd.

  quote right
  quote left

  We hebben concrete handvatten aangereikt gekregen, waardoor we als team weer verder kunnen.

   

  quote right
  quote left

  Professionele samenwerking en tevreden feedback van de klant waar ik Human Impuls heb ingezet.

   

  quote right
  quote left

  Human Impuls dringt snel door tot de kern, de essentie.

  quote right
  quote left

  De contacten verliepen plezierig.

   

  quote right
  quote left

  Ik geloof nu in mijn eigen (veer)kracht.

   

  quote right
  quote left

  Zeer gemotiveerd en betrokken, zij verstaan hun vak, professionele attitude.

   

  quote right
  quote left

  De coaching heeft me meer opgeleverd, dan ik ooit had kunnen denken.

  quote right
  quote left

  Voor ons team een mooie open en ondersteunde confrontatie, waarbij inzichten in de verschillende personages zijn verkregen en de eerste stappen naar een nieuwe en heldere samenwerking zijn gemaakt.

  quote right
  Webdesign door LiNC