Beoordeling door klanten: 8.4​/10 ­ 55 beoordelingen

Challenge Vitaal leiderschap | nu ook online

Vitaal leiderschap – vitaal en voorbereid voor de toekomst!

Inspiratieboost voor jou en je team
Thuiswerken, digitaal samenwerken, 1½ meter afstand…het ‘nieuwe normaal’ raakt steeds meer ingeburgerd. Het vraagt echter wel flexibiliteit, wendbaarheid en veerkracht, creativiteit en verandervermogen. Zowel van organisaties als van mensen. Organisaties worden uitgedaagd op hoe nu verder. Hoe worden of blijven we financieel gezond en succesvol, hoe blijven onze medewerkers mentaal sterk, wat is ons (digitale) aanbod, hoe worden we duurzamer met elkaar? Medewerkers ontwikkelen nieuwe routines, werken aan het vinden van een nieuwe balans en het op een andere wijze in verbinding blijven met elkaar.

Steeds meer beseffen we met elkaar dat deze tijd een wezenlijk andere mindset, andere gedrag en andere oplossingen vraagt. Daarvoor is een stevige en gezonde basis nodig. Een goed fundament, verbinding met jezelf én met elkaar. Ofwel: vitaal leiderschap. Zowel van jou persoonlijk als voor je team.

Makkelijker gezegd dan gedaan
Je wordt nu vaak nog geleefd door dagelijkse hectiek en problemen die op je bordje liggen. Kom dan nog maar eens toe aan reflectie en plannen voor de langere termijn. Wij helpen je daar graag bij. Hoe? Met een Challenge!

Challenge-sessie
We nodigen jou en je team uit om in een kort en krachtige interactieve sessie de balans op te maken. Je zet met en voor je team of organisatie de koers uit. Je werkt aan een Teamplan waarin jullie samen in beeld brengen welke stappen er te zetten zijn. Grote stappen, maar ook kleine bewegingen die ervoor zorgen dat jullie samen in verbondenheid op koers blijven: vitaal en voorbereid voor de toekomst!

Wat kun je verwachten?
1. Een korte voorbereiding om de sessie goed te laten aansluiten op het team.
2. Deelnemers krijgen ter voorbereiding onze InspiratieBox opgestuurd.
3. Een inspirerende, interactieve coronaproof sessie onder begeleiding van een zeer ervaren trainer Vitaal Leiderschap waarin je (visueel, auditief, spelmatig, fysiek) werkt aan een gezamenlijk teamfundament.
4. Een format voor jullie eigen Stappenplan: wat wordt jullie koers?

Na afloop:
Heb je helder in beeld wat jullie als team vooral goed doen, wat jullie in huis hebben en waar jullie trots op kunnen zijn. Je weet waar je nog op wordt uitgedaagd, waar je naartoe wil en hoe dat aan te pakken. Je hebt handvatten, suggesties en inspiratie om op korte/middellange/lange termijn vervolgstappen te zetten.

In deze tijden kan iedereen wel een herstart gebruiken: de blik weer even vooruit richten, met aandacht voor de bedrijfskoers, jezelf én elkaar. Gun jij jezelf en jouw team ook zo’n inspiratieboost? Neem direct contact met ons op!

Investering
Human Impuls biedt deze sessie aan voor € 795,– exclusief btw.

Webdesign door LiNC