Beoordeling door klanten: 8.4​/10 ­ 55 beoordelingen

Challenge voor (management)teams of professionals

Geef je team of organisatie een boost (nu ook online)!
We maken de balans op met en voor jouw team of organisatie. Met als resultaat een plan waarin jullie samen in beeld brengen welke stappen er te zetten zijn. Grote stappen, maar ook kleine bewegingen die ervoor zorgen dat jullie samen in verbondenheid op koers blijven: vitaal voorbereid voor de toekomst!

Wat krijg je?
Een inspirerende, interactieve (online) sessie onder begeleiding van een zeer ervaren trainer/coach Vitaal Leiderschap waarin je (visueel, auditief, spelmatig, fysiek) werkt aan een gezamenlijk teamfundament. De challenge is er zowel voor teams als voor professionals. Doe je een individuele challenge, dan maken we een persoonlijk plan met je waarmee je vorm geeft aan je persoonlijke fundament en de te zetten stappen.

Wat levert het op?
Je hebt helder in beeld wat jullie als team vooral goed doen, wat jullie in huis hebben en waar jullie trots op kunnen zijn. Je weet waar jullie nog op worden uitgedaagd, waar jullie naartoe willen en hoe dat aan te pakken. Je hebt handvatten, suggesties en inspiratie om op korte/middellange/lange termijn vervolgstappen te zetten en je weet hoe jullie elkaar, in verbinding, op teamniveau kunnen versterken en hoe je het persoonlijk leiderschap van teamleden kunt stimuleren.

Investering
€ 795, – exclusief btw

Wat vinden klanten?
“De challenge is heel waardevol geweest en heeft veel duidelijkheid geschapen wat betreft onze rollen, de onderlinge samenwerking en daarmee samenhangend de punten waar wij op uitgedaagd worden. Concrete stappen zijn benoemd en werken we de komende periode met elkaar uit tot een integraal plan. Dit met als doelstelling om als directieteam zo krachtig mogelijk te zijn, om elkaar te versterken en om met elkaar naar een hoger niveau te komen!”

Webdesign door LiNC