Beoordeling door klanten: 8.4​/10 ­ 55 beoordelingen

Persoonlijk ontwikkel & feedback platform

Jouw digitale omgeving ter versterking van je (team)ontwikkeling.

Werken aan je persoonlijke ontwikkeling en / of je teamontwikkeling is een continu proces. Je probeert steeds een stapje verder te zetten. Het digitale ontwikkel- en feedbackplatform van YibYib ondersteunt je daarbij. Je bouwt een eigen portfolio op met je (persoonlijke) doelstellingen en je houdt je (persoonlijke) ontwikkeling helder in beeld. Je organiseert je eigen reflectiemomenten en je haalt actief feedback op bij anderen (collega’s, partner, vrienden, etc.), die wordt weergegeven in overzichtelijke rapportages die je inzicht geven in je voortgang en resultaat.

Jij bepaalt
Met het persoonlijke ontwikkel- en feedbackplatform heb je zelf de regie over jouw ontwikkeling en leiderschap, regelmatig aangevuld met updates en persoonlijke opdrachten vanuit Human Impuls om gericht in actie en beweging te blijven. Om zo jouw doelen te bereiken.

Ook op je telefoon!
Handig: het platform is ook beschikbaar als app op je smartphone, zodat je altijd aan je eigen groei kunt werken op de momenten waarop jij dat wilt.

Starten wanneer jij wilt
Je kunt op elk gewenst moment starten met jouw eigen digitale ontwikkel- en feedbackplatform. Na je aanmelding nemen we binnen één dag contact met je op om je aan te sluiten.

 Investering
Je kunt al gebruik maken van YibYib (inclusief ondersteuning en support via Human Impuls) voor € 150,– exclusief btw per half jaar. YibYib is uitstekend in te zetten bij een persoonlijk programma of voor teamontwikkeling.

Meer weten of aanmelden?
Neem contact met ons op voor meer informatie of om direct te starten met je persoonlijke ontwikkel- en feedbackplatform.

sparringspartner
Webdesign door LiNC