Beoordeling door klanten: 8.4​/10 ­ 55 beoordelingen

Persoonlijke coaching voor managers of professionals

Gun jezelf meer focus, invloed, veerkracht, energie en plezier (nu ook online)!
Loop je vast in je functioneren, ontwikkeling of samenwerking? Ervaar je te veel spanning of stress? Wil je meer energie en plezier uit je werk halen? Of wil je (beter) weten/voelen wat er voor jou belangrijk is en hoe je dat kunt realiseren? Jezelf verder ontwikkelen of een volgende stap maken? Dan is persoonlijke coaching of een persoonlijk programma iets voor jou.

Wat krijg je?
Een op jou toegespitst programma onder begeleiding van een zeer ervaren trainer/coach Vitaal Leiderschap, gebaseerd op een uitgebreid intakegesprek. Indruk krijgen van onze werkwijze? Kijk eens op traject persoonlijk ontwikkeladvies en persoonlijk coachingstraject.

Wat levert het op?
Je bent als professional beter in staat om dat wat voor jou belangrijk is te realiseren. Je bent zelfbewuster, wendbaarder en haalt op een constructieve manier het maximale uit jezelf. Je draagt vanuit je persoonlijke fundament bij aan de team- en organisatiedoelen en weet in te spelen op veranderende omstandigheden. Met meer focus, invloed, veerkracht, energie en plezier.

Investering
Wij bieden al persoonlijke coaching (4 uur) met support voor € 750, – exclusief btw en een volledig individueel programma inclusief assessment, coaching, e-learning en support  vanaf € 1.500, – exclusief btw.

Wat vinden onze klanten?
“Het geeft andere inzichten, is erg leerzaam en geeft een kijk op zaken welke ik nog niet had bekeken. Prettig in de omgang en relaxed om mee samen te werken. Zeker een reden om vaker te doen.”

Webdesign door LiNC