Beoordeling door klanten: 8.4​/10 ­ 55 beoordelingen

Programma voor organisaties

Op weg naar een vitale en veerkrachtige organisatie met meer slagkracht (deels online mogelijk)!
Er wordt een stevige en gezonde basis voor een duurzame ontwikkeling van de organisatie gelegd. Jullie krijgen met elkaar meer inzicht in de gewenste koers in de organisatie en wat dat betekent als het gaat om gedrag, mindset, rollen en processen. En hoe jullie het verschil kunnen maken en (groei)ambities kunnen realiseren. Jullie geven op een krachtige manier invulling aan persoonlijke- en teamontwikkeling binnen de organisatie en versterken het persoonlijk leiderschap, de vitaliteit, de samenwerking en de innovatie- en slagkracht. Vitaal en voorbereid voor de toekomst!

Wat krijg je?
Een op de organisatie toegespitst ontwikkelprogramma (3 tot 6 maanden met online support tot 2 maanden na afronding) op persoonlijk, team- en organisatieniveau rondom persoonlijk leiderschap (eigen regie en impact), vitaliteit (meer energie en fysieke & mentale gezondheid), samenwerking (vitale teams en onderlinge verbinding) en innovatie- en slagkracht.

Wat levert het op?
Een stevig fundament waar een vitale en veerkrachtige organisatie op rust. Een fundament dat een positieve invloed heeft op de motivatie, de onderlinge verbinding en de productiviteit van medewerkers en bijdraagt aan de doelstellingen en duurzaamheid van organisaties.

Investering
Graag doen wij een voorstel op maat, specifiek voor jouw organisatie.

Wat vinden onze klanten?
“Het programma was zeer waardevol. Er was sprake van een goede variatie tussen individuele en teaminterventies en ook een onderlinge afstemming van de te nemen stappen. De uitkomsten en de nadruk op implementeren maakten het zeer praktisch toepasbaar.

Webdesign door LiNC