Beoordeling door klanten: 8.4​/10 ­ 55 beoordelingen

Teamtraining of programma

Geef je team en organisatie een boost!

De vraagstukken waar we met organisaties voor staan, worden complexer. Een organisatie staat voor de uitdaging om in een steeds sneller veranderende omgeving haar doelen te realiseren. Wendbaar, slagvaardig, vitaal en succesvol te zijn. Als team of organisatie sta je dan voor vragen als:

Teamprogramma
Met onze programma’s voor team en organisatie wordt jouw organisatie vitaler en succesvoller. In een teamprogramma richten we ons bijvoorbeeld op de volgende doelen:

Investering
Een teamprogramma maken we op maat en is mogelijk vanaf 1 dagdeel (€ 1.500,- exclusief btw) tot een meerdaags programma (kosten in overleg). We kijken daarbij wat in essentie nodig is om de doelen van het team te bereiken. Ter ondersteuning van het teamprogramma kunnen we online tools inzetten zoals de Online Talent Manager, One Minute Coaching You Learn en het digitale ontwikkel- en feedbackplatform.

Meer weten?
Wil je meer weten of wil je klankborden over wat Human Impuls voor jouw team of organisatie kan betekenen, neem dan vrijblijvend contact met ons op. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Webdesign door LiNC