Beoordeling door klanten: 8.4​/10 ­ 55 beoordelingen

Training en coaching voor teams

Vitale teams en vitale samenwerking (deels online mogelijk)!
Ervaar hoe het ook anders kan binnen een team.

Is er binnen jouw team te veel spanning of frustratie? Ervaren jullie weinig verbondenheid? Kan de samenwerking beter? Is er weinig (onderlinge) energie? Is het team onvoldoende slagvaardig of succesvol? Of hebben jullie behoefte om te kijken hoe de samenwerking nog beter kan? Een teamtraject kan jullie helpen.

Wat krijg je?
Een op het team toegespitst programma onder begeleiding van een zeer ervaren trainer/coach Vitaal Leiderschap, gebaseerd op een uitgebreid intakegesprek.

Wat levert het op?
Jullie hebben meer duidelijkheid op doelen en wederzijdse verwachtingen, maar ook meer inzicht in kwaliteiten en voorkeurstijlen in gedrag en communicatie. Er is begrip voor elkaar en bewustwording van wat bijdraagt aan de gewenste doelen én wat belemmerend is. Zowel in gedrag, communicatie als in samenwerking. Jullie ervaren hoe het ook anders kan, met een positieve mindset en focus op kwaliteiten. Met energie, veerkracht en effectiviteit. Jullie oefenen en leren met en van elkaar en krijgen handvatten om op de ingeslagen weg verder te gaan.

Investering
Wij bieden een volledig teamprogramma van 3 maanden met 3 teamsessies, individuele ontwikkelassessments en 1 uur persoonlijke coaching vanaf € 895,- per persoon (vanaf 4 personen), inclusief e-learning en support, exclusief btw.

Wat vinden onze klanten?
“Toptraining na goede voorbereiding en met focus. In goede onderlinge verbinding de juiste accenten en focus gelegd op de punten die van belang waren in de training.”

Webdesign door LiNC