Beoordeling door klanten: 8.4​/10 ­ 55 beoordelingen

Training Maximaal
vitaal leiderschap

Bouw een nieuw, stevig fundament voor je persoonlijk en zakelijk leiderschap! Voor managers, directeuren en ondernemers!

Juist in deze tijd waarin hoge verwachtingen, gejaagdheid, stress en werkdruk veel van ons vragen, is een nieuw, stevig fundament voor persoonlijk en zakelijk leiderschap geen overbodige luxe.

  • Hoe vitaal en gezond ben jij?
  • Wat drijft jou en wat betekent dat?
  • Ben je toe aan een volgende verdiepende stap in je leiderschap?

De training bestaat uit vier dagen, waarin je het fundament legt voor je persoonlijk en zakelijk leiderschap. Dat begint bij jezelf: je gaat al op dag 1 aan de slag met het antwoord op de vraag wie je in essentie bent en wat je écht wilt. Daarna werk je verder uit hoe je dit vorm kunt geven in jouw werk, leven en leiderschap. Je ervaart o.a. hoe je houding invloed heeft op je uitstraling en energie, hoe je je bij jezelf blijft en je leert patronen (h)erkennen en veranderen. Ofwel: je leert hoe je jouw maximaal vitaal leiderschap kunt toepassen, praktisch uitwerken en verdiepen.

Start en investering
Voorafgaand aan het programma vindt een persoonlijk intakegesprek plaats om jouw doelen en verwachtingen in kaart te brengen. De investering voor het leiderschapsprogramma Maximaal Vitaal Leiderschap bedraagt € 2.500,-. Dit is inclusief een persoonlijk intakegesprek en vier trainingsdagen, exclusief btw.

Meer weten?
Wil je sparren of dit programma iets voor je is? Neem dan gerust contact met ons op.

Webdesign door LiNC