Beoordeling door klanten: 8.4​/10 ­ 55 beoordelingen

Training Regie in leiderschap

Neem regie in leiderschap, individueel èn als team.

Geef je al een tijdje leiding en ben je toe aan een ‘next step’? Dan is de training Regie op Leiderschap iets voor jou. In drie dagdelen breng je je ambities en je gewenste leiderschap in beeld. Je analyseert de huidige situatie, brengt in kaart waarop je wordt uitgedaagd en waar je naartoe wilt. Je oefent in praktijksimulaties hoe het anders kan (energiek, constructief, inspirerend) en neemt zo de regie op jouw volgende stap in leiderschap.

Persoonlijk op maat
De training is persoonlijk, specifiek gericht op jou, jouw uitdagingen, doelstellingen en toekomstperspectief. De training is heel goed in te passen in een persoonlijk leiderschapsprogramma van drie tot zes maanden.

Voor teams
Human Impuls biedt de training Regie in Leiderschap ‘in company’ aan voor (management)teams of als ontwikkelingsprogramma voor jonge leidinggevenden als onderdeel van Human Development trajecten.

Investering
De investering voor de training (persoonlijk) is € 1.500,-  exclusief btw voor drie dagdelen training. De investering voor een teamtraining is € 4.500,- exclusief btw voor drie dagdelen training. Voorafgaand aan de training vindt een persoonlijk intakegesprek plaats om jouw doelen en verwachtingen in kaart te brengen.

Meer weten of sparren?
Wil je meer weten of wil je even sparren of dit programma iets voor jou is, neem dan vrijblijvend contact met ons op. We staan voor je klaar.

programmamanagement
Webdesign door LiNC