Beoordeling door klanten: 8.4​/10 ­ 55 beoordelingen

Maximaal vitaal leiderschap

Korte training en kennismaking op 8 november 2018

In juli is de training “Haal ’t maximale uit jezelf en je team!” van start gegaan. Deze training geeft het waardevolle fundament om je verlangen en doelen te realiseren. Jij leert hier positief richting en invulling aan geven. De reacties van de deelnemers zijn erg positief. Enkele reacties van deelnemers uit de lopende training: “ik krijg nu echt mijn neus in de goede richting”, “ik ervaar meer vrijheid en ruimte”, “ik heb meer vertrouwen in mezelf en zie mijn positieve en negatieve kanten”, “ik begrijp waar ik het voor doe en voel me steeds krachtiger”.

Met deze training bieden we een specifiek fundament voor persoonlijk leiderschap, maximaal leiderschap. Je leert denken, voelen en lichaam op één lijn te krijgen, een voorwaarde voor duurzame vitaliteit en succes. Ben je leidinggevende, manager of (eigen) ondernemer én nieuwsgierig? Doe dan 8 november 2018 mee met een korte training en kennismaking met de 6-daagse training. Tijdens één dagdeel zet je alvast een eerste stap naar maximaal, vitaal leiderschap. Human Impuls geeft deze training vorm in samenwerking met Rita van Rijnsoever.

Investering: € 295,-. Indien je ook met de 6-daagse training meedoet, krijg je een korting van € 150,-.  De kosten zijn excl. BTW.
Data en tijden: 8 november 2018, van 9.30 tot 13.00 uur.
Locatie: Human Impuls, Zuiddijk 62 in Langeweg.

Stuur een e-mail naar info@humanimpuls.nl om je aan te melden.

Meer informatie over de 6-daagse training.

 

Webdesign door LiNC