Beoordeling door klanten: 8.4​/10 ­ 55 beoordelingen

Beoordelingen Human Impuls

8,4 met 74 beoordelingen
  • 8,3
  • 8,5
  • 8,4
  • 8,5

Beoordeeld door: Willemijn

11-03-2019
8,0

Beschrijf uw ervaring:
Prettige teambijeenkomst met Monique. Haar aanwezigheid en begeleiding absoluut van meerwaarde voor de uitkomst van de ochtend.

Ik zou Human Impuls aanbevelen!

Beoordeeld door: Willemijn

04-02-2019
8,0

Beschrijf uw ervaring:
Zeer betrokken, deskundige coach die een goed inzicht heeft in mensen en op een prettige manier doorvraagt om een echt goed beeld te krijgen van de vragen of problemen. Effectieve coaching door een breed palet van coachingsmethoden en creatieve hulpmiddelen met aandacht voor ratio, gesprekken, emoties, fysieke oefeningen met bioenergetische en 'lichaamswerk'-elementen, aansluitend bij de behoeften van de klant.

Ik zou Human Impuls aanbevelen!

Beoordeeld door: Maarten

31-01-2019
8,0

Beschrijf uw ervaring:
Training gehad met het Development team. Was erg leerzaam. Deskundigheid was groot.

Ik zou Human Impuls aanbevelen!

Beoordeeld door: Steven

30-01-2019
8,0

Beschrijf uw ervaring:
De training heeft me erg geholpen in m'n ontwikkeling en o.a. bewust gemaakt van m'n verlangens. Je wordt geconfronteerd met je blokkades (zelfreflectie). We hebben handvatten en oefeningen gekregen om aan je blokkades te kunnen werken. Ik kijk uit naar het vervolg!

Ik zou Human Impuls aanbevelen!

Beoordeeld door: Mirjam

30-01-2019
8,0

Beschrijf uw ervaring:
Al paste niet alle onderdelen even goed bij mij heb ik er overall toch veel aan gehad. Ik voel me een ander mens geworden en ben me veel bewuster van mijn eigen gedachten en patronen.

Ik zou Human Impuls aanbevelen!

Beoordeeld door: Iede

30-01-2019
7,8

Beschrijf uw ervaring:
Ik vond het persoonlijke interview erg fijn en leerzaam. Ook de inzichten in de testen. De ochtend van de eerste dag vond ik het meest toevoegen.

Ik zou Human Impuls aanbevelen!

Beoordeeld door: Michel

22-01-2019
8,8

Beschrijf uw ervaring:
Een fijne samenwerking en heeft mij echt verder geholpen

Ik zou Human Impuls aanbevelen!

Beoordeeld door: Maarten

18-01-2019
9,0

Beschrijf uw ervaring:
Terzake kundig. Enthousiast en volle overgave.
Geeft energie aan het team

Ik zou Human Impuls aanbevelen!

Beoordeeld door: Arjen

17-01-2019
8,0

Beschrijf uw ervaring:
De tweedaagse coaching met het Tubes team was zeer waardevol. De twee dagen gaven een goede variatie tussen individuele en team coaching en ook een onderlinge afstemming van de te nemen stappen. De uitkomst van de twee dagen waren zeer praktisch en de nadruk op implementeren maakte het zeer practisch.

Ik zou Human Impuls aanbevelen!

Beoordeeld door: Sanne

15-01-2019
7,8

Beschrijf uw ervaring:
Als team hebben we erg veel gehaald uit een relatief korte tijd

Ik zou Human Impuls aanbevelen!

Beoordeeld door: Sanne

15-01-2019
7,8

Beschrijf uw ervaring:
Als team hebben we erg veel gehaald uit een relatief korte tijd

Ik zou Human Impuls aanbevelen!

Beoordeeld door: Sanne

15-01-2019
7,8

Beschrijf uw ervaring:
Als team hebben we erg veel gehaald uit een relatief korte tijd

Ik zou Human Impuls aanbevelen!

Beoordeeld door: Sanne

15-01-2019
7,8

Beschrijf uw ervaring:
Als team hebben we erg veel gehaald uit een relatief korte tijd

Ik zou Human Impuls aanbevelen!

Beoordeeld door: Sanne

15-01-2019
7,8

Beschrijf uw ervaring:
Als team hebben we erg veel gehaald uit een relatief korte tijd

Ik zou Human Impuls aanbevelen!

Beoordeeld door: Sanne

15-01-2019
7,8

Beschrijf uw ervaring:
Als team hebben we erg veel gehaald uit een relatief korte tijd

Ik zou Human Impuls aanbevelen!

Beoordeeld door: Sanne

15-01-2019
7,8

Beschrijf uw ervaring:
Als team hebben we erg veel gehaald uit een relatief korte tijd

Ik zou Human Impuls aanbevelen!

Beoordeeld door: Sanne

15-01-2019
7,8

Beschrijf uw ervaring:
Als team hebben we erg veel gehaald uit een relatief korte tijd

Ik zou Human Impuls aanbevelen!

Beoordeeld door: Sanne

15-01-2019
7,8

Beschrijf uw ervaring:
Als team hebben we erg veel gehaald uit een relatief korte tijd

Ik zou Human Impuls aanbevelen!

Beoordeeld door: Sanne

15-01-2019
7,8

Beschrijf uw ervaring:
Als team hebben we erg veel gehaald uit een relatief korte tijd

Ik zou Human Impuls aanbevelen!

Beoordeeld door: Sanne

15-01-2019
7,8

Beschrijf uw ervaring:
Als team hebben we erg veel gehaald uit een relatief korte tijd

Ik zou Human Impuls aanbevelen!
Webdesign door LiNC