Beoordeling door klanten: 8.4​/10 ­ 55 beoordelingen

Ruim Baan

Eind 2021 trek ik me een aantal dagen terug in  Zeeland, Zuid-Beverland om de balans op te maken. In een oer-Hollands en uniek landschap, één van de oudste polderlandschappen van Nederland.

Vlak bij de Westerschelde, midden tussen de kilometerslange dijkjes en authentieke polders kijk ik in alle rust terug op het afgelopen jaar. Wat heeft dit jaar mij gebracht, wat is voor mij nu belangrijk en wat is mijn focus voor het komend jaar. En daarbij is het volop genieten van de rust en ruimte om me heen, tijdens vele wandelingen en op mijn warme knusse stekkie deze dagen.

Ik ben enorm dankbaar voor het afgelopen jaar. Een jaar waarin ik ruimte heb gecreëerd, voor mijzelf persoonlijk, op het thuisfront en in mijn werk. Dit heeft mij de nodige innerlijke rust gebracht, vertrouwen en vrijheid om nog meer mijzelf te zijn, in verbinding en met een stevig fundament.

Mijn focus voor 2022 is helder. Ik ga verder op mijn ingeslagen weg en zet graag mijn expertise en mijzelf in om ook bij te dragen aan ruimte voor jou. Ruimte om jezelf te zijn, te onderzoeken wat voor jou echt belangrijk is (de essentie) en te ervaren waar het bij jou vooral om gaat. Ik ga je inspireren en prikkelen om jezelf (nog) beter te leren kennen, om in actie en beweging te komen, op een manier die volledig bij jou past. Zodat jij je meest mooie waardevolle en authentieke zelf kunt zijn, in je werk en jouw leven.

Als het gaat over wie jij bent en wat jij nodig hebt, ben jij vooral zelf de expert. Ik kan je uitnodigen en prikkelen. En ondersteunen vanuit mijn eigen persoonlijke zoektocht naar authenticiteit en mijn jarenlange ervaring als coach, trainer en ondernemer op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en vitaal leiderschap.

Laten we samen ruimte maken en nog meer onszelf zijn!

Monique

Webdesign door LiNC