Beoordeling door klanten: 8.4​/10 ­ 55 beoordelingen

One Minute Coaching You Learn & training

E-learning & praktijktraining: leer je veerkracht versterken en je mindset beïnvloeden – binnen 1 minuut!

Met One Minute Coaching versterk je je veerkracht en vitaliteit. Je beïnvloedt je mindset en gedrag in het moment. Dat geeft je meer positieve energie, je versterkt jouw impact en je kunt effectiever je doelen realiseren. Naast de persoonlijke training biedt Human Impuls ook een digitale trainingsvariant: One Minute Coaching You Learn. Na het afronden van You Learn kun je de persoonlijke training volgen om je kennis direct in de praktijk te brengen.

Je maakt kennis met de theorie achter One Minute Coaching. Je leert mentale stemmingen en communicatietechnieken kennen waarmee je de stemming van jezelf en die van anderen kunt beïnvloeden. In de training ga je de technieken heel gericht, actief en praktisch uitproberen, oefenen en versterken. Na één dagdeel ga je gegarandeerd met meer energie, inspiratie en concrete handvatten naar huis. Zodat je vervolgens een échte stap voorwaarts kunt zetten in je werk.

Digitaal starten wanneer je wilt
Je kunt op elk gewenst moment starten met de e-learning One Minute Coaching You Learn. Na aanmelding ontvang je binnen één dag bericht van ons en kun je aan de slag. In korte tijd doorloop je de theorie en ga je met een aantal praktijkopdrachten aan de slag.

Praktijktraining
De training is ook geschikt ter opfrissing als je al eerder een training One Minute Coaching hebt gevolgd, als je wilt verdiepen of een volgende stap wilt zetten.

One Minute Coaching
Wij maken deel uit van een team One Minute Coach trainers. Al jarenlang werken wij met dit gedachtengoed en inmiddels is dit voor ons een vanzelfsprekende onderlegger geworden in ons werk en leven. Niet als dé methode die alles oplost of fikst, maar vooral als essentiële bagage en steun in je dagelijkse praktijk. Het geeft je concrete handvatten om jouw invloed en regie te vergroten en om positiever, energieker en effectiever te kunnen werken, samenwerken en leidinggeven.

Investering
De investering voor One Minute Coaching You Learn, een dagdeel praktijktraining One Minute Coaching en online support: € 550,- exclusief btw.

Meer weten of aanmelden?
Voor meer informatie of om je direct aan te melden, stuur ons een e-mail: info@humanimpuls.nl.

Webdesign door LiNC