Beoordeling door klanten: 8.4​/10 ­ 55 beoordelingen

Online assessment

Ontdek jouw volgende stap in (persoonlijk) leiderschap!
Wat is jouw volgende stap in  jouw persoonlijke ontwikkeling en/of leiderschap? Dat ontdek je met een Online Leiderschap Assessment. Met behulp van een digitaal assessment en een persoonlijk gesprek breng je je drijfveren, ambitie en kwaliteiten helder in beeld. Je onderzoekt hoe je meer energie, plezier en succes in je werk, leven en leiderschap kunt realiseren. Een uitstekende basis om je verdere persoonlijke ontwikkeling vorm te geven. Ook als je verder in je loopbaan bent, kan de Online Leiderschap assessment een goed ‘opfrismoment’ zijn.

De uitkomsten van het online assessment spreken we uitgebreid met je door. We brengen samen met jou in kaart welke talenten je hebt en welke vervolgstappen je kunt zetten. Daarmee beschik je over een goed fundament voor je verdere leiderschapsontwikkeling. Je kunt het traject desgewenst uitbreiden met persoonlijke (online) coaching.

In samenwerking met Online Talent Manager
Als het gaat om de inzet van testen en assessment werken wij al jaren naar volle tevredenheid samen met Online Talent Manager. Zij gaan er net als wij vanuit dat iedereen talenten heeft en dat mensen en organisaties floreren als mensen worden ingezet op hun talenten. Met de online testen van Online Talent Manager worden deze talenten en hoe je deze verder kunt ontwikkelen en versterken, zichtbaar.

Starten wanneer jij wilt
Je kunt op elk gewenst moment starten met het Online Assessment: na je aanmelding ontvang je binnen één dag bericht van ons. We sturen je vervolgens een link voor de online testen en nemen contact met je op voor het plannen van het persoonlijke gesprek.

Investering
Wij bieden al een Online Assessment vanaf € 550,-, exclusief btw, inclusief digitaal assessment, persoonlijk gesprek en online support na afronding.

Meer weten of aanmelden?
Voor meer informatie of om direct een Online Assessment aan te vragen, stuur ons een e-mail: info@humanimpuls.nl.

Webdesign door LiNC