Beoordeling door klanten: 8.4​/10 ­ 55 beoordelingen

Persoonlijke coaching

Juist in deze tijd waarin organisaties volop in verandering zijn, de wereld snel verandert en je geconfronteerd wordt met hoge verwachtingen en spanningen, word je persoonlijk uitgedaagd. Dat brengt je vaak voor vragen als:

Onze begeleiding, coaching en training draagt bij aan meer inzicht en bewustwording, aan actie en beweging, aan een effectieve en positieve communicatie en samenwerking, aan wat nodig is om jouw doelen te bereiken. Wij dagen je uit om in de spiegel te kijken. We laten ervaren hoe je je kwaliteiten maximaal kunt inzetten, met focus, energie en resultaat. We reiken inzichten en handvatten aan om jouw impact, vaardigheden en veerkracht te versterken, gericht op wat jij wilt realiseren. Zodat je het maximale uit jezelf en de mensen om jou heen haalt en met plezier en vitaal in je werk en leven kunt staan.

Met jou stellen we een persoonlijk programma op. We kijken daarbij wat in essentie nodig is om jouw doelen te bereiken. Daarbij maken wij gebruik van onze uitgebreide ervaring en expertise. Een persoonlijk programma is bijvoorbeeld opgebouwd uit de volgende onderdelen:

Investering
Wij bieden al persoonlijke coaching (4 uur) met support voor € 750, – exclusief btw en een persoonlijk programma vanaf € 1.500, – exclusief btw.

Meer weten?
Wil je meer weten over een persoonlijk programma op maat, neem dan vrijblijvend contact met ons op. We staan voor je klaar.

Webdesign door LiNC