Beoordeling door klanten: 8.4​/10 ­ 55 beoordelingen

Programma Vitaal leiderschap

Onze expertise en ruime ervaring in het versterken van fysieke en mentale gezondheid, veerkracht, vitaliteit en leiderschap hebben wij gebundeld tot een krachtig programma Vitaal leiderschap. Naast eerste hulp en ondersteuning op maat om nu te kunnen dealen met de huidige dagelijkse praktijk, bieden we met dit programma de mogelijkheid om jouw Vitaal Leiderschap naar de toekomst te versterken en te verdiepen.

In samenspraak stellen we het programma specifiek voor jou samen. Zowel het basics- als verdiepende programma Vitaal Leiderschap bestaat uit theorie, praktijkopdrachten en oefeningen, assessment, coaching en training – individueel en in groepsverband. Digitaal daar waar het kan en wenselijk is en met fysieke contactmomenten, zodra dat weer mogelijk is.

Deel 1: Basics-programma
Wat levert het je op? Met het basics programma ben jij in staat om goed te zorgen voor jezelf, in balans, evenwichtig en vitaal. Je bouwt aan een stevig fundament en versterkt jouw persoonlijk leiderschap.

Deel 2: Verdiepende programma
Wat levert het verdiepende programma je op? Je werkt aan je eigen veranderkracht en die van je medewerkers. Je maakt jezelf en jouw team(s) toekomstbestendig: vitaal, veerkrachtig, wendbaar en creatief.

Human Impuls in samenwerking met Praktijk Mens en Werk
Het programma Vitaal leiderschap is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met Mandy Land van Praktijk Mens en Werk. Mandy is als psycholoog arbeid & organisatie en als coach gespecialiseerd in assessment en persoonlijke ontwikkeling. Wij werken al jaren op een plezierige en constructieve wijze met elkaar samen, bijvoorbeeld als het gaat om talentontwikkeling (Online Talent Manager) en sinds kort in het Netwerk Leerfabriek.

Wil je meer weten of direct aan de slag – neem contact met ons op: telefoon 0168-371717 of email info@humanimpuls.nl.

Webdesign door LiNC