Beoordeling door klanten: 8.4​/10 ­ 55 beoordelingen

Wie zijn wij

Welkom bij Human Impuls! Al meer dan 18 jaar zetten wij ons in voor de ontwikkeling van mensen, teams en organisaties. Wij staan voor een positieve, persoonlijke aanpak waarmee we je echt een impuls geven. Wat kun je van ons verwachten?

Kwaliteiten en talent maximaal inzetten

Wij maken je bewust en laten je ervaren hoe je je kwaliteiten en talent maximaal kunt inzetten. Met focus, energie en resultaat. Daarvoor gaan we samen het onderzoek aan. Daarbij kijken we naar de gewenste richting, drijfveren en ambitie. Wat wil je realiseren en welk effect heb je daarmee voor ogen? En we laten je ervaren wat daarbij helpt en belemmert. Wij zijn voor jou een klankbord en coachen op persoonlijk en op teamniveau.

Wij bellen je terug!

Laat hier je telefoonnummer achter en wij bellen je zo spoedig mogelijk terug.

  Aanpak

  Wat bijdraagt aan succes

  Wij geloven dat je het meest succesvol bent als je focus hebt en die consequent uitdraagt in heldere en duidelijke taal. Als je betrokken bent, slagvaardig en in beweging. Als je verantwoordelijkheid neemt voor jouw aandeel. Hierbij gaat het om eigen regie, om (persoonlijk) leiderschap.

  Omdat we hierin geloven, leven en werken wij hier zelf ook naar. Met zoveel resultaat en positieve energie dat wij managers en professionals, teams en organisaties uitnodigen dit ook te doen. Jarenlang (sinds 2002) hebben al heel veel klanten dit ervaren en krijgen we er positieve reacties op.

  Met gerichte impulsen (advies, coaching en training) en programma’s versterken wij de effectiviteit, de inzetbaarheid en de vitaliteit van mensen in organisaties. We versterken impact, vaardigheden, veerkracht en wendbaarheid. Op individueel, team- en organisatieniveau. Essentieel! Juist in deze tijd waarin organisaties volop in verandering zijn, de wereld snel verandert en je geconfronteerd wordt met hoge verwachtingen en spanningen.

  Monique

  Monique van Baar

  Trainer / Coach / Adviseur

  “Plezier, vitaliteit en veerkracht dragen bij aan succesvol jouw doelen realiseren”

  Ik heb mezelf altijd uitgedaagd om mijn grenzen te verleggen. Ik hou van pionieren, nieuwe dingen ontdekken en ontwikkelen. Het is daarom niet vreemd dat ik in 2002 eigen ondernemer ben geworden. Dat zit in de aard van het beestje.

  Wat ik inmiddels verworven heb, is dat ik nu speels en met vertrouwen in mijn werk en leven sta. Lichtvoetig in plaats van zwaar en kritisch. Ik ervaar dat ik vrijer mezelf kan laten zien en anderen uitnodig dat ook te doen. Omdat je elkaar zo inspireert en op een hoger plan brengt. Hierdoor is mijn werk niet alleen leuker geworden, ik ben ook energieker en succesvoller in wat ik doe.

  Wil jij als manager of professional ook ontdekken hoe je met meer plezier, vitaliteit en veerkracht in je werk kunt staan? En hoe je daarmee het verschil maakt voor jouw omgeving en organisatie? Ik nodig je uit om dat samen te verkennen. Om vervolgens te bepalen wat je concreet nodig hebt om dingen te veranderen, op persoonlijk-, team- en organisatieniveau. Zodat jij met een heerlijke positieve drive nog meer waarde toevoegt aan jezelf en de organisatie.

  Anika

  Anika van Dongen

  Trainer / Coach / Adviseur

  “Niets is wat het lijkt”

  Als ik hoor dat de persoon in plaats van het gedrag veroordeeld wordt, raakt me dat. Ik heb persoonlijk ervaren hoe pijnlijk het is om veroordeeld te worden, niet gezien en gehoord te worden. Mijn drive is om met een open mind te kijken.

  Door goed te kijken en te verwoorden wat ik zie in organisaties en bij medewerkers, prikkel ik managers en professionals het beste in zichzelf en anderen naar boven te halen.

  Ik geloof dat iedereen succesvol kan zijn. Mij heeft het geholpen me de vraag te stellen: ‘Wat wil ik écht?’ en ‘Waar heb ik invloed op’. Tijdens mijn eigen zoektocht heb ik geleerd me meer op de prestatie dan op het resultaat te richten en ik beleef steeds meer plezier aan wat ik doe.

  Ik ben blij dat ik ooit mijn juridische carrière vaarwel zei en koos voor een coachende rol. Ik voel me als een vis in het water bij Human Impuls. Nu kan ik bruggen bouwen, spiegelen, schakelen en belichten wat er wel (mogelijk) is. Dit levert me veel positiviteit, energie en succes op. Wil je dit ook ervaren? Dan onderzoeken we samen wat er nodig is om als persoon en organisatie succesvol te zijn.

  Samenwerkingspartners

  Maud Dijkema

  Coach / Trainer Mindfulness

  Mart Bloem

  HR adviseur / Organisatiepsycholoog / Coach / Trainer

  Kim Scheerder

  One Minute Coaching Trainer / Acteur

  Victor Mion

  One Minute Coaching (founder)

  Hugo Meijs

  One Minute Coaching Trainer / Acteur

  Eimert Vermeulen

  Trainer / Acteur / Regiseur

  Myriam de Roo-Triepels

  Loopbaan- en Ondernemerscoach Trivalent

  Mandy Land

  A&O psycholoog / coach / assessmentspecialist Praktijk Mens en Werk
  Webdesign door LiNC