Beoordeling door klanten: 8.4​/10 ­ 55 beoordelingen

Over ons

Wij geloven dat je het meest succesvol bent als je een heldere focus hebt en die consequent uitdraagt in klare taal. Als je betrokken bent, slagvaardig en in beweging. Omdat we hierin geloven, leven wij er ook naar. Met zoveel resultaat en plezier dat wij managers en professionals uitnodigen dat ook te doen. Door samen te onderzoeken en te ervaren hoe je met meer vitaliteit, inspiratie en veerkracht in je werk en leven kunt staan. Zodat je toegevoegde waarde levert aan jezelf, je team en de organisatie. En leert dat niet alleen te doen maar met anderen door elkaar te inspireren, voeden en ontwikkelen.

Het kernteam van Human Impuls bestaat uit Monique van Baar, Anika van Dongen en Angela van Alphen. Daarnaast werken we intensief samen met ervaren samenwerkingspartners die onze ambitie en visie delen. Samen kunnen wij jou als klant optimaal ondersteunen en inspireren bij het realiseren van je doelen.

Monique

Monique van Baar

Trainer / Coach / Adviseur

“Plezier, vitaliteit en veerkracht dragen bij aan succesvol jouw doelen realiseren”

Ik heb mezelf altijd uitgedaagd om mijn grenzen te verleggen. Ik hou van pionieren, nieuwe dingen ontdekken en ontwikkelen. Het is daarom niet vreemd dat ik in 2002 eigen ondernemer ben geworden. Dat zit in de aard van het beestje.

Wat ik inmiddels verworven heb, is dat ik nu speels en met vertrouwen in mijn werk en leven sta. Lichtvoetig in plaats van zwaar en kritisch. Ik ervaar dat ik vrijer mezelf kan laten zien en anderen uitnodig dat ook te doen. Omdat je elkaar zo inspireert, voedt en op een hoger plan brengt. Hierdoor is mijn werk niet alleen leuker geworden, ik ben ook energieker en succesvoller in wat ik doe.

Wil jij als manager of professional ook ontdekken hoe je met meer plezier, vitaliteit en veerkracht in je werk kunt staan? En hoe je daarmee het verschil maakt voor jouw omgeving en organisatie? Ik nodig je uit om dat samen te verkennen. Om vervolgens te bepalen wat je concreet nodig hebt om dingen te veranderen, op persoonlijk-, team- en organisatieniveau. Zodat jij met een heerlijke positieve drive nog meer waarde toevoegt aan jezelf en de organisatie.

anika

Anika van Dongen

Trainer / Coach / Adviseur

“Niets is wat het lijkt”

Als ik hoor dat de persoon in plaats van het gedrag veroordeeld wordt, raakt me dat. Ik heb persoonlijk ervaren hoe pijnlijk het is om veroordeeld te worden, niet gezien en gehoord te worden. Mijn drive is om met een open mind te kijken.

Door goed te kijken en te verwoorden wat ik zie in organisaties en bij medewerkers, prikkel ik managers en professionals het beste in zichzelf en anderen naar boven te halen.

Ik geloof dat iedereen succesvol kan zijn. Mij heeft het geholpen me de vraag te stellen: ‘Wat wil ik écht?’ en ‘Waar heb ik invloed op’. Tijdens mijn eigen zoektocht heb ik geleerd me meer op de prestatie dan op het resultaat te richten en ik beleef steeds meer plezier aan wat ik doe.

Ik ben blij dat ik ooit mijn juridische carrière vaarwel zei en koos voor een coachende rol. Ik voel me als een vis in het water bij Human Impuls. Nu kan ik bruggen bouwen, spiegelen, schakelen en belichten wat er wel (mogelijk) is. Dit levert me veel positiviteit, energie en succes op. Wil je dit ook ervaren? Dan onderzoeken we samen wat er nodig is om als persoon en organisatie succesvol te zijn.

angela

Angela van Alphen

Management assistente

“Niets kan bestaan zonder orde. Niets kan ontstaan zonder chaos”

Sinds oktober 2015 werk ik met veel plezier bij Human Impuls als Management Assistente. De dames zijn continue in beweging, ieder op hun eigen manier. En voor mij ligt de uitdaging om hierop de administratieve en financiele processen af te stemmen, te stroomlijnen en verder te professionaliseren. Ik hou van afwisseling en veelzijdigheid. Dat heb ik nodig om te groeien en scherp te blijven. En tegelijkertijd wil ik daar een structuur in aanbrengen, anders word ik onrustig. Want ik wil dat de administratie en communicatie naar toe klanten helder, concreet en op tijd is.

Werken bij Human Impuls is voor mij iedere dag weer een feest. Hier kan ik zijn wie ik ben. Ik krijg alle ruimte en vertrouwen om het op mijn manier te doen. En dan ben ik op mijn best.

Samenwerkingspartners

Maud Dijkema

Coach / Trainer Mindfulness

Mart Bloem

HR adviseur / Organisatiepsycholoog / Coach / Trainer

Kim Scheerder

One Minute Coaching Trainer / Acteur

Victor Mion

One Minute Coaching (founder)

Eugenie Mion-van Gerwen

One Minute Coaching (founding partner)

Hugo Meijs

One Minute Coaching Trainer / Acteur

Eimert Vermeulen

Trainer / Acteur / Regiseur

Myriam de Roo-Triepels

Loopbaan- en Ondernemerscoach Trivalent

Hellen Lerou

Coach / Tekstschrijver

Onze aanpak

Jouw vraagstelling is voor ons het vertrekpunt. Samen verkennen wij de specifieke situatie en context. Daarbij zijn wij altijd op zoek naar de doelen die je wilt realiseren en welk effect je daarmee voor ogen hebt. Samen brengen wij in beeld wat bijdraagt aan het realiseren van de doelen en wat daarbij belemmert. Wij zetten onze ruime ervaring en expertise in om een passend voorstel te doen.

De 4 pijlers van waaruit wij werken en die bijdragen aan betere prestaties en het realiseren van doelen op individueel-, team- en organisatieniveau zijn:

  1. Leiderschap: een heldere focus hebben, verantwoordelijkheid nemen en eigenaarschap, slagvaardigheid
  2. Communicatie & samenwerking: open, effectief, constructief, klare taal
  3. Vitaliteit: fysiek en mentaal gezond zijn, plezier en energie ervaren, mentale veerkracht
  4. Mobiliteit & ontwikkeling: in actie en beweging komen en blijven, richting geven aan persoonlijke ontwikkeling

Wij hebben een persoonlijke en betrokken benadering en een hands-on aanpak. Dat ervaar je direct als je ons ontmoet. Onze aanpak wordt door onze klanten al jarenlang in onafhankelijk klanttevredenheid onderzoek gewaardeerd met
> 8,5.

Aanpak

Wij bellen je terug!

Laat hier je telefoonnummer achter en wij bellen je zo spoedig mogelijk terug.

Webdesign door LiNC